bedrijfshistorie

Over Atlas Versmarkten
De eerste Atlas Versmarkt in Culemborg bestaat al 20 jaar.
Elke dag opnieuw staan we met een glimlach

IMG_0490klaar voor onze klanten. Ons verhaal gaat ongeveer 25 jaar terug naar 1990 in Leerdam. Destijds zijn we begonnen met venten vangroenten en fruit vanuit een busje met  aanhanger. In het begin verkochten we nog weinig, maar door de inzet en het doorzettingsvermogen van de heer Mehmet Erciyes (de oprichter van Atlas Versmarkt) keerde het tijd en wisten steeds meer mensen onze verse groente en fruit te vinden.

Net als vandaag de dag was kwaliteit en vertrouwen de basis onze succes. Al onze klanten wisten dat ze op ons konden rekenen omdat het busje steevast op dezelfde dagen en tijdstippen aanwezig was Al snel breidden we onze activeiten uit naar twee wagens om mee te venten. Gedreven door de steun en energie van onze klantenkring besloten we dat het tijd werd voor iets groters. In september 1996 kochten we onze eerste winkel aan de Varkensmarkt in Culemborg. Ook hier speelden de principes Vers, Kwaliteit en Voordeel de hoofdrol. Atlas Versmarkt in Culemborg werd een heus begrip en veel klanten uit Culemborg en omgeving vinden iedere dag hun weg naar ons diverse assortiment.
In juli 2015 hebben we onze tweede versmarkt geopend aan de Passage in Nieuwegein. Ook daar verrassen we dagelijks onze klanten met verse producten tegen voordelige prijzen. Zien we u ook gauw?
Kwaliteitsgarantie
Als specialist in vers en gezond houden wij nauwlettend de wensen van onze klanten in de gaten. We zien dat de hedendaagse consument gezondere producten wil eten en de tijd neemt om bewust te winkelen, terwijl dit vroeger vooral snel en gehaast ging. Ook vinden onze klanten advies en service belangrijk en vriendelijk personeel zodat een winkel een plek wordt om zich thuis te voelen.
Wij als onderneming zijn ook continu in beweging. We luisteren en denken mee met de markt. Hierop stemmen we ons assortiment af op de vraag van de klanten. We proberen hen elke dag een zo divers en uniek mogelijk assortiment te bieden en hierdoor zo onderscheidend mogelijk in de markt te zijn.
Iedereen is van harte welkom bij ons in de zaak. Wat ons uniek maakt is dat jezelf kan bepalen welke producten je koopt en ook kleine hoeveelheden hiervan mee kunt nemen als je dat wenst. Wij geven dezelfde service en behandeling aan iedereen, of je nu de grootste klant bent of voor 1 spaanse peper komt. Wij behandelen iedereen gelijkwaardig en correct. Een mooi Hollands spreekwoord luidt ten slotte “wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd”
Een van onze grote krachten is inkoop. Omdat we vrij zijn van contracten kunnen we zelf bepalen waar we inkopen om zo het maximale voordeel te bieden aan onze klanten. Ook is het mogelijk bij ons om een kist (of indien gewenst een vrachtwagen vol!) van een bepaald product te bestellen. Voor ons is het geen probleem om elk volume te leveren door onze jarenlange ervaringen en goeie contacten in de Food wereld.
Tot slot willen we in deze moeilijke tijden een steentje bijdragen door eerlijke en aantrekkelijke prijzen aan te bieden aan iedereen van jong tot oud, voor  kleine en grote gezinnen, voor de smalle en grote portemonnee,kortom iedereen is van harte welkom bij ons in de  zaak. Laat ons weten wat je van ons vindt, wij proberen winkelen bij ons voor iedereen een feest te maken!