diepvries

Diepvriesproducten evenaren en overtreffen soms de kwaliteit van verse producten. Dikwijls zitten er verschillende dagen tussen diepvriesproducten versmarkt atlasde oogst en het ogenblik waarop het voedsel in de koelkast of op tafel belandt. En ook in die koelkast gaat het bederf verder.Diepvrieswaren daarentegen worden reeds luttele uren na de oogst diepgevroren. Via een ononderbroken koudeketen door middel van koelcellen geraken de diepgevroren producten tot bij de verbruiker. De voedingswaarde van industrieel verwerkte groenten ligt daarom vrij hoog.
Een ander voordeel is dat diepgevroren producten meteen kookklaar zijn. Verse groenten, fruit en vis moeten echter vóór het koken nog geschild en gewassen worden. Bovendien zijn diepvriesproducten het hele jaar door beschikbaar, zonder grote prijsschommelingen, in tegenstelling tot vers voedsel.
Ons assortiment is ook hier heel diverse en onderscheidend .
-Groenten (tuinbonen, doperwten, oker,artisjok, molokhya, kouseband, snijbonen, mexico-mix)
-exoten     ( pandanblad, cassaveblad, bananenblad, geraspte cassave en cocos, pomtayer)
-snacks     ( roti’s, vegetarische loempia, of garnalen loempia, torpedo garnalen, borek ,spinazie lasagne)
-vis            ( Hamsi, ansjovis, sardientjes,botervis, koepila, gerookte vis, japanse makreel, tijgergarnalen , zalm enz.)
-snacks     ( hamburgers, frikandel, kipburgers, hotwings, doner, cevapcici, visburgers enz.