Atlas Versmarkt

We zien steeds meer veranderingen in de gedrag van de consument, de hedendaagse consument wil gezondere producten eten en neemt de tijd om bewust te winkelen, waar het vroeger  snel en gehaast was.
De consument wil advies en service, en vriendelijk personeel een plek waar ze zich welkom voelen.
Wij als onderneming zijn ook continu in beweging.We luisteren en denken mee met de markt .Door onze assortiment af te stemmen naar de vraag van de klanten, hen een zo divers en uniek mogelijk assortiment te bieden, en door zo onderscheidend mogelijk  in de markt te zijn.
Iedereen is van harte welkom bij ons in de zaak, wat ons uniek maakt dat jezelf kan bepalen wat je koopt en ook kleine hoeveelheden mee kunt nemen.Wij geven de zelfde service en behandeling aan iedereen of je nu de grootste klant bent of voor 1 spaanse peper komt , u zult gelijk en correct behandeld worden. Een mooi Hollandse spreekwoord luid "wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd"
Een van onze grote kracht is inkoop, omdat we vrij zijn van contracten kunnen we zelf bepalen waar we inkopen, om zo meer voordeel te bieden aan onze klanten,ook is het mogelijk bij ons of je nu 1 kist wilt van een product of een vrachtauto vol, voor ons is het geen probleem wij kunnen elk volume leveren, door onze jarenlange ervaringen en goeie contacten in de Food wereld.
Ook willen we in deze moeilijke tijden een steentje bijdragen , om zo eerlijke en aantrekkelijke prijzen aan te bieden aan iedereen voor  jong en oud voor  kleine en grote gezinnen voor de smalle en grote portemonnee  , kortom iedereen is van harte welkom bij ons in de  zaak.